Over mij

HELAAS: Door gezondheidsproblemen ben ik genoodzaakt om te stoppen met Loop je Loopbaan. 

Hans_kleur_web-3.jpg   

Loop je loopbaan is een initiatief van:

Hans Hockx

Noloc erkend loopbaanprofessional en gecertificeerd eCoach, met vele jaren ervaring als loopbaanadviseur, trainer, coach, MD-adviseur, adviseur P&O en leidinggevende.

Bij Loop Je Loopbaan draait het om persoonlijke en professionele ontwikkeling in werk en/of het vinden van een passende nieuwe baan. Want werk is belangrijk. Niet alleen om in je levensonderhoud te voorzien maar ook om persoonlijke groei en duurzame inzetbaarheid te realiseren. Jouw peilers voor een waardevolle loopbaan. 

Dat vraagt om beweging: bijblijven in je vak door nieuwe kennis en vaardigheden te verwerven en te anticiperen op verandering. Bijvoorbeeld door over te stappen naar een nieuwe, meer uitdagende, functie of werkomgeving. Juist als je het gevoel krijgt dat er in je huidige werksituatie weinig ontwikkeling meer mogelijk is. Of als je huidige baan ophoudt te bestaan. 

Daar kan ik je bij helpen: Loop Je Loopbaan draait immers om beweging die bijdraagt aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend, dus gratis, oriënterend gesprek. Op basis daarvan kan ik -als je dat wilt- een voorstel doen voor een loopbaantraject dat past bij jouw vraag.

Meer weten over mij? Je vindt alles over mijn beroepsmatige achtergrond (uiteraard!) op LinkedIn. Daarnaast ben ik ook actief op Twitter waar ik vooral informatie zoek en deel over ontwikkelingen op arbeidsmarkt.

Contact

Bel...

Toets 06-22487988 om een afspraak te maken of om antwoord te krijgen op een dringende (loopbaan)vraag.

Stuur een email naar

info(at)loopjeloopbaan.nl

Of gebruik het formulier

Privacy

Lees hier hoe wij uw privacy waarborgen.

Zakelijk

Loop je loopbaan is gevestigd in Austerlitz en ingeschreven bij de KvK, nr. 72674601.

 

noloc_logo_wit.png   cb_certifiedlogo_656_576ce4c945087.png

Social media